De Bullenbak » Even voorstellen....

Even voorstellen....

Op een steenworp afstand van de Van Brienenoordbrug bevind zich hondenkennel "De Bullenbak", waarvoor ik verantwoordelijk ben. Mijn naam is Sidney Tetelepta en heb deze kennel opgericht, echter BEWUST zonder registratie bij de Raad van Beheer. Ik zal proberen uit te leggen waarom:

In het vrije Nederland is het, naar mijn mening, raar dat de Raad van Beheer de dictatuur op hondengebied heeft. Tevens worden al jaren loze beloften gedaan, om regels met betrekking tot bepaalde gezondheidsklachten aan te passen in verschillende stamboomboeken. Dit zou namelijk ten kosten gaan van het uiterlijk van het ras. Wat is nu belangrijker.....? Vandaar dat ik mijn registratie heb bij het Ministerie van Economische zaken, Landbouw en Innovatie, middels een UBN-nummer.

Ook ik heb een hond met stamboom, maar dit is zeker niet "de liefste", "de mooiste" of (wat veel mensen denken bij een stamboom) "de gezondste".

Laat ik voorop stellen dat de Raad van Beheer ook goede dingen doet, maar ik heb nog een aantal redenen waarom ik niet een geregistreerde kennel bij de Raad van beheer wil. Laat ik u daar verder niet mee lastig vallen.

Iedere Bulldogbezitter weet dat hij bij de dierenarts de hoofdprijs zal betalen, om over hondenverzekeringen nog maar te zwijgen. Toch, mag ik hopen, maken mensen bewust de keuze om dit type hond aan te schaffen. Helaas heb je bij een Bulldog nooit de garantie dat ie 100% gezond is, met of zonder stamboom.

Mijn eerste Engelse Bulldog vond ik in een asiel. Wees eerlijk, daar hoort geen hond thuis. Daar begon mijn passie voor bulldoggen en gedrevenheid om een bullenherplaatsing op te zetten. Iedere bull is gelijk. In deze kennel is een stamboom of paspoort onbelangrijk! Blangrijk is wel: De gezondheid van de bull en een liefdevol thuis voor de rest van zijn/haar leven!!!

Snuffel lekker rond op deze site.

 

Groet, Sidney

Maak een Gratis Website met JouwWeb